Tarihçe

KOR-TEK İnşaat A.Ş., Yapısal Onarım ve Güçlendirme konusunda faaliyet göstermek üzere 2000 yılında kurulmuş ve alanlarında uzman 3 mühendisin bir araya gelmesi ile gelişmesini sürdürmüştür. Kuruluşundan bu yana da kendini kanıtlamış ve titiz mühendisliği ile ön plana çıkarak, müşteri odaklı, yapıcı ve çözüme yönelik bir yaklaşım sergilemiştir.

Bilgi birikimini ve sektördeki yerini doğru değerlendiren şirketimiz, zaman içerisinde “Yapı Onarımı ve Güçlendirme” çalışmalarına, “Teknolojik Su Yalıtımı” ve “Endüstriyel Kaplamalar” konularını da eklemiş, kritik öneme sahip birçok projede birçok ilk’e imza atmıştır.

Sektörde uzman kurucu ortakları ile firmamız, Yapı Kimyasalları Üreticilerine laboratuar kurulumu, ürün geliştirme ve maliyet optimizasyonu; Proje/Tasarım Firmalarına da, uygun ürün seçimi ve uygulama çözümleri konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. KOR-TEK İnşaat A.Ş., yaptığı bu çalışmalarla “sektör lideri firma” konumunu korumaktadır.

Bilinçli uygulama firmalarına düşen sorumluluk; müşteriyi, ürün ve süreç konusunda doğru bilgilendirmektir


Proje sürelerinin kısaltılması, ek ve kaçak işçiliklerin önlenmesi, olası onarımlar gibi unsurlar, maliyetler açısından önemlidir. Bu gerekliliklerin bilinci ile KOR-TEK İnşaat AŞ. olarak öncelikle müşteri memnuniyetini göz önünde tutar, gerçek ihtiyacı saptar, buna uygun ürün ve uygulamayı öneririz. Bu nedenle belli standardın altında kaldığını düşündüğümüz ürünleri kullanmaz; müşterimiz adına, “görünen maliyet ile gerçek maliyet” analizini titizlikle yaparız.

Sonuç olarak bizi sektörde farklı kılan, ihtiyaca yönelik teknik ve pratik açıdan doğru çözümler getirebilmemizdir.
KOR-TEK İNŞAAT A.Ş.’nin, çözüme yönelik, yapıcı iş anlayışı hiç değişmemiştir!

Duruşumuzu değiştirmeden, anlayışımızdan taviz vermeden bu sektördeki yerimizi koruyarak gelişmeyi sürdürmeyi hedefledik; sorumluluklarımızın farkındayız…

İSTİNYE PARK İZMİR

İzmit Balçova`da yapımına başlanan İSTİNYE PARK AVM projesinde 70.000m2 su izolasyonu işini üstlendik

KATAL MAVİŞEHİR

KOR-TEK İnşaat KATAL MAVİŞEHİR Konut ve Ofis Projesinin Temel ve Perde izolasyonlarına başladı

ÇANAKKALE YEŞİL YEREL YÖNETİM VE KÜLTÜR MERKEZİ

KOR-TEK İNŞAAT Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi`nin su izolasyonlarını yapıyor.